Original S.W.A.T. taktiska kängor med mycket låg vikt. Mycket populära kängor för uniformspersonal som polis, OV och väktare samt militärer. På dessa utmärkta kängor lämnar vi ett års garanti. 

Patenterad gelsula ger extra komfort

Original S.W.A.T.´s kängor kan vi varmt rekommendera till dig som söker prisvärda kängor i mycket hög kvalité. S.W.A.T´s kängor är mycket slitstarka samtidigt som de ger utmärkt stöd och support till användaren. Samtliga av kängorna har en patenterad gelsula som ger en mycket skön komfort. Original S.W.A.T. kängor köper du direkt online eller i vår yrkesbutik i Skåne (Malmö.)

Historien om Original S.W.A.T. kängorna

1999, den första Original S.W.A.T. kängorna designades. Målet var att skapa skor som var speciellt utformade för elitpoliser och SWAT teams. Utmaningen som industrin stod inför var hur man skapar en taktisk känga som kan möta kraven från olika miljöer, samtidigt som de är tillräckligt bekväma för att stödja ett dubbelt arbetspass.

Original S.W.A.T. gör skor som passar dina fötter. Revolutionen var att använda lager som påverkades av en atletisk struktur, kängorna passar foten på rätt ställen samtidigt som det gör utmärkt stöd med sin dämpande sula.

I en intervju 2006 förutspådde grundaren Terry Mackness att den taktiska industrin skulle fortsätta med framstegen inom atletiska och ergonomiska kängor och skor för bevakningspersonal.

4 produkter