Skyddsglasögon från Edge

Wolf Peak International (WPI) grundades i Layton, Utah av en ung entreprenör, Kurt Daems, 1998. Under de tre första åren drivs verksamheten från ett hyrd källarrum medan lagret förvarades i en lagringsenhet. 2001 gjorde företagets framgångar möjlighet att flytta till ett litet kontor på 1 900 kvadratmeter där den första anställde anställdes.

Företaget upplevde fenomenal tillväxt och byggde sina grundläggande grunder i att erbjuda en premium upplevelse till sina affärspartners. WPI marknadsförde varumärket Edge Eyewear och blev det första företaget som någonsin erbjöd designer säkerhetsglasögon. De började förnya flera nya tekniker - inklusive att vara det första företaget som tillverkade polariserade skyddsglasögon - och marknadsför till nya marknader som inte har försökt något annat märke för säkerhetsglasögon.

Följaktligen tredubblade WPI sin arbetskraft och sprängde i sömmarna i februari 2005 - det var dags att flytta. Företaget flyttade till ett vackert, specialdesignat kontorslager på 15 000 kvadratmeter i Layton, Utah, som återigen blev för liten för företagets tillväxt. Under 2015 tillkom ett större lager till det befintliga kontoret, vilket ökade byggnadens storlek till 27 000 och gjorde plats för dubbelt så mycket kontor.

Idag är Edge Eyewear känd för sina exceptionellt designade produkter, marknadslitteratur, skärmar, webbplats och förpackningar. WPI har för närvarande tre divisioner: Edge Eyewear säljer säkerhetsklassificerade glasögon genom amerikanska industri-, hårdvaru- och verktygsfördelningskonton. Edge Eyewear Canada, som lanserades 2009, levererar samma branscher genom kanadensisk distribution. Edge Tactical Eyewear började 2012 och säljer taktiska glasögon genom amerikanska lagstiftnings-, militär- och skjutsportsdistributörer. Företaget ser fortsatt jämn tillväxt till följd av sitt engagemang för innovation, kreativitet, service och entusiasm.

3 produkter